Bij Ays Bouw staat vakmanschap hoog in het vaandel. Wij staan bekend om ons superieure stucwerk, maar kunnen heel diverse klussen vakkundig aanpakken. Dit brede vakmanschap stelt ons in staat de meeste werkzaamheden die bij een verbouwing komen kijken, voor onze rekening te nemen.

Vakmanschap houdt voor ons in: meedenken met de klant, een duidelijk plan maken, de klus klaren, netjes afwerken en de werkplek verzorgd achterlaten.

Meedenken

Voordat we aan een klus beginnen, bespreken we eerst met u uw wensen. We bekijken de locatie en brainstormen over de mogelijkheden. Samen met u zoeken we naar een oplossing die zoveel mogelijk aansluit bij uw wensen én uw budget.

Op basis van dit eerste gesprek, stellen wij een offerte op met de kosten voor de bouwmaterialen, de arbeidskosten en eventuele bijkomende kosten, zoals parkeren. De offerte is een schatting van de kosten. Van tevoren spreken we af hoe we omgaan met meevallers en tegenvallers.

Het meedenken stopt niet na het maken van het initiële plan. Soms ontdekken we tijdens de werkzaamheden dat een verandering in het plan nodig of wenselijk is. De mogelijkheden en eventuele meerkosten worden op dezelfde manier met u besproken en afgesproken, voordat we de verandering uitvoeren.

Kwaliteit

Ays Bouw gaat voor kwaliteit. Wij gebruiken hoogwaardig bouwmateriaal waar we ervaring mee hebben en we kunnen putten uit een pool vertrouwde collega’s die goed werk afleveren.

Werkgebied

Noord-Holland

Team

Aysun en Sali vormen het kernteam van Ays Bouw. Zij werken samen met een vaste pool vertrouwde collega’s voor de grotere klussen.